Αποδοχή χρήσης τεχνικών cookies       - Σχετική Νομοθεσία -

Περιοδικό Αρμενικά

Το αρμενικό μορφωτικό και πολιτιστικό σωματείο «Αζανταμάρντ» εκδίδει ανελλιπώς από τον Μάιο του 1998 το περιοδικό «Αρμενικά».

Ένα έντυπο που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και διανέμεται σε όλες τις οικογένειες των Ελληνοαρμενίων και Ελλήνων φίλων της κοινότητας, καθώς και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς και συλλόγους.

Η ύλη του περιοδικού μεταφέρει στους αναγνώστες την επικαιρότητα της Αρμενίας και της αρμενικής διασποράς. Στις σελίδες του φιλοξενούνται συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιστημονικού χώρου ενώ στη θεματολογία του περιλαμβάνει ειδησεογραφία, πολιτιστικά, πολιτικά, αθλητικά, κοινωνικά, εθνικά και ιστορικά θέματα.

Η προσπάθεια για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση από την συντακτική επιτροπή και η στήριξή του από ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών και υποστηρικτών έχουν δημιουργήσει ένα θεματικά πλούσιο και καλαίσθητο περιoδικό.

Τα «Αρμενικά» έχουν εκδώσει επίσης μια σειρά βιβλίων ιστορικού, επιστημονικού και λογοτεχνικού περιεχομένου καθώς και τρία κόμικς, ενώ μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει τακτικά διαλέξεις με πολιτική, ιστορική και επιστημονική θεματολογία.

η/δ περιοδικού  : www.armenika.gr.

Follow Us   ArmenianGenocide100.gr on Facebook Facebook   ArmenianGenocide100.gr on YouTube Youtube