Αποδοχή χρήσης τεχνικών cookies       - Σχετική Νομοθεσία -

Ποιοι Είμαστε

H ιστοσελίδα www.armeniangenocide100.gr δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Αρμενικά» με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Το 2013 συγκροτήθηκε μια ομάδα εργασίας με σκοπό τη συγκέντρωση υλικού για τη Γενοκτονία και τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασης των Αρμενίων προσφύγων στην Ελλάδα.

Μετά τη συγκέντρωση και την κατηγοριοποίηση του αρχειακού υλικού έγινε η επιλογή των φωτογραφιών καθώς και άλλων στοιχείων.

Το βασικό κριτήριο για την επιλογή του υλικού που προβάλεται στην ιστοσελίδα είναι η ακριβής και επαληθευμένη πληροφορία που συνοδεύει κάθε μια φωτογραφία και ντοκουμέντο.

Στόχος είναι η ιστοσελίδα αυτή να αποτελέσει εργαλείο για την σωστή πληροφόρηση και την αντικειμενική προσέγγιση του μεγάλου ιστορικού κεφαλαίου που ονομάζεται Γενοκτονία των Αρμενίων.


Η ιστοσελίδα αυτή σχεδιάστηκε με γνώμονα την αντικειμενικότητα, χωρίς υπερβολές και ακρότητες, αλλά και την πίστη στον αγώνα του αρμενικού λαού.

Η γνώση της σύγχρονης ιστορίας του αρμενικού λαού είναι το βασικό στοιχείο στον αγώνα που διεξάγει για δικαίωση και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

Η ιστοσελίδα θα ανανεώνεται με νέο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Follow Us   ArmenianGenocide100.gr on Facebook Facebook   ArmenianGenocide100.gr on YouTube Youtube